Mocht het schrijven van een verhaal een te grote drempel zijn, is het ook mogelijk uw verhaal te vertellen in een online beeldgesprek met de onderzoeker. Dit gesprek zal verder ook anoniem worden verwerkt. In onderstaand formulier kunt u onderaan na een aantal algemene vragen aangeven of u een geschreven verhaal wilt insturen of liever uw verhaal in een beeldgesprek vertelt.

Als u uw schriftelijk verhaal heeft uitgewerkt op basis van de voorbereiding en beschikbaar heeft om in te sturen kunt u onderstaande vragen beantwoorden. Deze vragen bieden een aanvullende achtergrond bij de verhalen, maar vragen geen persoonsgegevens. Aan het eind van de enquête kunt u het bestand uploaden. 

Omdat de informatie anoniem is verzameld kan de uitkomst van het onderzoek niet worden toegestuurd naar de deelnemers die een geschreven verhaal insturen. Op de voorpagina van de website kunt u aangeven of u de resultaten wilt ontvangen. Het zal in ieder geval op deze website worden gepubliceerd, dus bezoek over een paar maanden de website nog een keer, de website zal nog geruime tijd in de lucht blijven.

Enquête

Oorspronkelijke diagnose
Vul alleen een nummer in
schildklierhormoon
Meerdere opties mogelijk

Mocht u onverhoopt problemen hebben met het insturen van uw verhalen dan kunt u het mailen naar schildklierverhalen@denelan.com. Vermeld hierbij dan op welke datum en welk tijdstip u de enquête heeft ingestuurd.

Ondervindt u ook problemen met het invullen van de enquêtevragen dan kunt u contact opnemen met schildklierverhalen@denelan.com.

© denelan 2020 | privacybeleid | contact

Share This